En livlig klubb kan visa sig ha många ”interna klubbar”. Kumla Touren är ytterligare en sådan. På bilden ses de efter dagens strapatser trötta spelarna från vänster Karl-Arne Göthlin, Leif Grönqwist, Tomas Davidsson, Torbjörn Hård, Göran Fagerström, och Leif Sandberg. Saknas på bilden gör Rolf Högqvist (eftersom han är fotografen), Anders Eriksson och Kjell Gustavsson. Från Tourens start i mitten på 90-talet är Rolf och Leif Sandberg de som fortfarande är med. De träffas sex gånger per år och spelar på distriktets olika klubbar. Avslutning blir på Kumla den 11 september. Förutom dagens deltävling vid Lannalodge skall Touren” besöka Kårsta, Nora, Lindesberg och Vingåker. Under årens lopp har de också gjort reser till olika baner i Sverige. De har bl.a. varit i Landskrona, Kristianstad, Grebbestad, Breviken, Ekerum m.fl.