Garaget för golfbilar på Kumla Golfklubb rymmer 8 bilar och varje bil har sin plats.

Hyr golfbil på Kumla Golfklubb

Kumla Golfklubb har totalt tio golfbilar till förfogande för gäster och medlemmar.
Kostnaden för användande av dessa är under 2018 följande för en rond (max 18 hål):

Medlem i annan klubb
– med läkarintyg/klubbintyg, 225 kr
– utan läkarintyg, 300 kr
För ytterligare en rond samma dag erläggs 50% av kostnaden för första ronden
Föraren skall ha fyllt 18 år och ha körkort. Vid uthyrningen skrivs ett enkelt hyreskontrakt.

Om bilhyran bestämts med hänsyn till uppvisat läkar- eller klubbintyg tillåter klubben ändå att annan person får åka med i bilen vid sällskapsrond. Det är dock inte tillåtet att åka tre personer på samma bil.

För att vara säker på att en bil finns tillgänglig rekommenderar vi att ni kontaktar receptionen på telefon 019-58 70 80 eller e-post reception@kumlagk.se..

Återlämning. Golfbil skall vara återlämnad senast då anläggningen enligt anslag låses (fredag-lördag kl 19.00, övriga dagar kl 20.00).

Bilden ovan visar golfbilgaraget med plats för 8 bilar. Nyckel till bil erhålls i receptionen tillsamman med fjärrkontroll till rullporten