Hitta till Kumla Golfklubb

Från Örebro
Närmaste och även enklaste vägen till Kumla GK är att åka ut förbi Behrn Arena och Universitetet via gamla Norrköpingsvägen. När man stöter på väg 52 mot Katrineholm kör man rakt igenom den s k  Kvarntorpsrondellen och följer skyltningen mot golfklubben.

Ett alternativ är att åka E20 i riktning mot Göteborg men ta av vid Mariebergs köpcentrum, svänga tillbaka över motorvägen och sedan köra rakt fram genom rondellen på väg 51 mot Norrköping. Efter en stund förenas vägen i en rondell med den i föregående stycke nämnda gamla Norrköpingsvägen.

Om man missar att ta av vid Marieberg så kan man ta nästa avfart (mot Kumla). I rondell nr 2 (vid OKQ8 och Lidl) tar man till vänster mot Hällabrottet och kör öster om staden och passerar förbi Sjöparken. Man tar sig sedan upp på väg 52 och kör mot Katrineholm. Efter några km finns skyltning till golfbanan.

Från Karlskoga
Man kommer på E18 och följer skyltningen mot Göteborg. Ute på E20 tar man första avfarten mot Mariebergs köpcentrum och följer sedan skyltningen av väg 51 mot Norrköping. Se i övrigt vad som gäller från Örebro.

Från Göteborg på E4
Håll ögonen öppna efter passage av avfarten till Askersund. Tag nästa avfart mot Katrineholm och följ väg 52 förbi Kumla. Passera första avfarten till Hällabrottet och välj den andra, där skyltning mot golfbanan finns.

Från Askersund på Rv 55
Åk fram till E20 vid Brändåsens mack och kör mot Stockholm. Vid nästa avfart tag väg 52 mot Katrineholm och kör enligt föregående stycke.

Från Katrineholm/Norrköping
Väg 52 från Katrineholm och väg 51 från Norrköping (via Finspång) stöter ihop i Kävestakorset där Statoilmack finns. Fortsätt väg 51/52 mot Örebro men tag sedan av i första rondellen (Kvarntorpsrondellen) mot Kvarntorp. Skyltning till klubben finns från rondellen.