Golfens dag på Kumla Golfklubb 25 maj

Succén fortsätter! Den 25 maj välkomnar vi återigen befintliga och nya golfare till Golfens dag på Kumla Golfklubb, med prova-på-golf och aktiviteter för stora och små.

Vi är nästan en halv miljon golfare i Sverige men det är många fler som är nyfikna och vill börja spela. För att fånga upp intresset lanserade Svenska Golfförbundet en nationell samlingsdag för golf i Sverige 2017.

De två första åren hölls evenemang på över 300 klubbar med tusentals nyfikna besökare. Nu är det tredje året och vi på Kumla GK är självklart med och arrangerar igen.

Den 25 maj klockan 11–14 är alla välkomna att testa golf, umgås, njuta av vår fina miljö och äta gott i vår restaurang. Vår Pro och andra finns tillgängliga och hoppas på många besökare som kan upptäcka glädjen och gemenskapen i golfen.