Damkommitté

Ordförande:
Pernilla Skinnars (tvåa från vänster)

Ledamöter: (Från Vänster på bilden)
Sara Karlssson, (Pernilla) Mia Weiderman, Maria Fagrell,  Linda Meriloo (saknas på bilden)

Mejla kommittén på birdiebrudarna@gmail.com

Damkommittén mjukstartar året med en upptakt torsdagen den 5:e mars. Det blir golfloppis, dryckeslotteri, fika och info om kommande året.

Profilen

VIKTIGT!
Kom ihåg att titta på damernas anslagstavla i reception/damrum där hittar du inbjudningar till tävlingar, aktuella aktiviteter, m.m. se också klubbens hemsida.

Målsättning
1. Att få med så många kvinnor som möjligt att spela golf.
2. Att få med alla nybörjare.
3. Att öka golf- och regelkunskaperna med teori och utbildning.
4. Att erbjuda damerna möjlighet att deltaga i damtävlingar.
5. Att uppmuntra och stimulera kvinnligt golfspel på/utanför banan.
6. Att verka för kvinnlig representation i alla kommittéer och därigenom bidra
till jämställdhetsarbetet och det totala arbetet på Kumla GK.

… detta uppnås genom:

Bemötande på Kumla GK
Trivsel, vänlighet och positiv anda skall råda på klubben. Brevlådan i damrummet fungerar både för inlämning av scorekort och som idélåda för synpunkter om damgolf och DKs arbete.

Fördjupat samarbete
Med övriga kommittéer samt kansli och restaurang.

Daminbjudningstävlingar
Du måste själv ringa och anmäla dig till respektive klubb. Lottningen anslås.

Samarbetet med Fronta AB och övriga sponsorer fortsätter till vår stora glädje.

Golfvärdar/Sponsordagar
samt andra ”officiella” sammanhang skall DK representera om behov föreligger.
Vill du hjälpa till i kommittearbetet? Hör av dig!

Damaktiviteter 2020

Våra aktiviteter säsongen 2020:

• Upptakt on 5 mars 18:00 i konferensen i slaghallen på klubben. Anmälan: birdiebrudarna@gmail.com
  • Damdag, tid kommer, med Henrik Spongh. Anmälan: klubben
  • Nyckelhålet, välgörenhetstävling till Nyckelfonden: dam-par-tävling Irish greensome. Tre kval på klubben och så finalspel. Kval Ett på Kumla: 24/5, kl.15.00. Kval Två på Kumla 16/6 kl.17.00. Kval Tre på Kumla 16/8 Anmälan: GIT. För dem som går till final i Nyckelhålet så är den söndag 6 sep på Kumla, kanonstart 09:00.
  • Hemlig resa: Kommer att gå av stapeln lördagen den 16 maj.
  • Ohemlig resa Fredag -lördag14-15 augusti åker damerna på Ohemlig resa till Töreboda. Vi tänkte åka fredag dag och de som har möjlighet spelar på eftermiddagen, resten kommer till kvällen och har samkväm på kvällen samt spelar på lördagen. Anmälan: birdiebrudarna@gmail.com.
  • Vi ber även alla brudar att hålla utkik efter inbjudan till en tävling som heter SHE Masters på Gustavsvik i augusti. En partävling som brukar vara en fredag (fredag V 32?) med en fest på kvällen. Vore kul om vi öser in med många Kumlabrudar.
    Vi ser fram emot säsong 2020!

Nyckeln till bättre och bättre spel är träning.

Damernas träningstid är torsdagar klockan 17:30 – 18:30 med Henrik Spongh. Startdatum kommer, och anmälan via länk på hemsidan: lektioner och gruppträning

LT (Ladies Trophy)

Damserie: Vårt lag spelar matcher mot distriktets andra klubbar. 4 mot 4 i varje match fajtas om poängen.

Maria Fagrell är vår fantastiska coach som peppar och leder oss damer.

Vill du vara med? Vill du gå med i en boll och lära dig?

Kontakta Maria 070-572 47 25

Det går bra att följa resultat efter varje match på ÖLGF: hemsida: Ladies Trophy