Erbjudande till nya medlemmar – betala nu för 2019 och spela fritt hela hösten 2018

Årsavgifter 2018

För fullvärdiga seniorer ingår städavgift med 280 kr. För asterisker, se högerspalten.

Senior 26-79 år (innehar spelrättsbevis) – 4480 kr

Senior 26-79 år (utan spelrättsbevis), inträdesåret* – 4600 kr

Senior 26-79 år (utan spelrättsbevis), från år 2* – 5130 kr

Veteran 80+ (ej krav på spelrätt) – 2565 kr

Senior 24-25 år (ej krav på spelrätt) – 3550 kr

Senior 22-23 år (ej krav på spelrätt) – 2700 kr

Greenfeemedlem (silvermedlem)** – 1980 kr

Greenfeemedlem (bronsmedlem)*** – 1230 kr

Distansmedlem (non residens) **** – 2400 kr

Junior, 18-21 år (äldre junior) – 1850 kr

Junior, 13-17 år (yngre junior) – 1200 kr

Ungdom (12 år och yngre)
– med spelrätt 750 kr
– utan spelrätt 500 kr (träningsmedlem)

Passiv medlem – 500 kr

Bagförvaringsplats (60 x 70 cm), överskåp – 300 kr
Bagförvaringsplats, liggande överskåp – 300 kr
Bagförvaringsplats (60 x 70 cm), underskåp – 400 kr
Bagförvaringsplats (80 x 80 cm) – 600 kr

Engångsavgifter
Spelrätt senior 26 år och äldre genom klubben – 2000 kr

Inträde under löpande år (efter midsommar)
Seniormedlemmar som inträder i klubben efter midsommar får den första årsavgiften reducerad enligt en fallande skala. Medlemmar som inträder efter den 1 september kan få spela återstående del av året utan kostnad under förutsättning att årsavgiften för nästa år först betalas in.

Länk till avgiftstabell seniorer vid inträde under 2018

* Guldmedlemskap. Vid guldmedlemskap behöver medlemmen inte förvärva spelrättsbevis. I stället utgår en förhöjd årsavgift, från år 2 är förhöjningen 650 kr.

** Greenfeemedlemskap silver. Greenfeemedlem behöver inte – men kan – inneha spelrätt. För varje dag då en rond påbörjas skall greenfee erläggas. Rabatt utgår på vardagar med 125 kr och på lör-, sön- och helgdagar med 100 kr på ordinarie greenfee. Avbrutna ronder ger ingen återbetalning och kan ej heller färdigspelas vid senare tillfälle utan erläggande av ny greenfee. – Silvermedlem erhåller tre personliga vardagsgreenfee som även kan användas lördag/söndag efter kl 13:00 och ytterligare en vid innehav av spelrätt eller kapitalinsats. Greenfeebiljett av här åsyftat slag måste utnyttjas under det år den erhålls, i annat fall förfaller den.

*** Greenfeemedlemskap brons. För varje dag då en rond påbörjas skall greenfee erläggas. Rabatt utgår på vardagar med 75 kr och på lör-, sön- och helgdagar med 50 kr på ordinarie greenfee. Avbrutna ronder ger ingen återbetalning och kan ej heller färdigspelas vid senare tillfälle utan erläggande av ny greenfee. – Bronsmedlem erhåller två personliga vardagsgreenfee som även kan användas lördag/söndag efter kl 13:00. Greenfeebiljett av här åsyftat slag måste utnyttjas under det år den erhålls, i annat fall förfaller den.

**** Distansmedlemskap. Distansmedlem skall vara mantalsskriven minst 10 mil från klubben. Distansmedlem behöver inte – men kan – inneha spelrätt. Medlemmen har tillgång till klubbens bana på samma villkor som fullvärdiga medlemmar.

Övrigt
– Greenfee- och distansmedlemskap räknas inte som fullvärdiga medlemsformer och ger inte rätt till reducerad greenfee vid spel på andra banor i distriktet, inte heller rätt till reducerad greenfee vid deltagande i tävlingar ingående i T-utbytet.
– Biljett för vardagsgreenfee gäller även lördag, söndag eller helgdag efter kl 13:00.
– Spelare som under 2018 fyller minst 26 år skall normalt vara innehavare av spelrätt. Betr undantag, se ovan vid guldmedlemskap. Spelrätten kan förvärvas från klubben eller från annan person (observera dock att säljaren vid privat överlåtelse måste hembjuda spelrätten till klubben före den tilltänkta försäljningen).
– Årsavgiften faktureras normalt på två fakturor, den ena med förfallodatum sista november och den andra med sista februari. Möjlighet finns även att betala årsavgiften genom autogiro, normalt vid 10 tillfällen slutet november – slutet augusti.

För mer info kontakta klubben på tel 019-58 70 80 eller e-post info@kumlagk.se.