Hyra av golfbil för medlemmar

Ett enkelt avtal skrivs vid uthyrning av golfbil. Reglerna innebär bland annat att föraren av golfbil skall ha fyllt 18 år och ha körkort.

Medlemmar med läkarintyg/klubbintyg
Helger: 140 kr/rond och bil gäller alltid under lördagar, söndagar och helgdagar.
Vardagar: 110 kr/rond och bil

Medlemmar utan läkarintyg/klubbintyg
Alla dagar 200 kr / rond och bil

Samåkning i hyrd golfbil är tillåten, dock får högst 2 personer samtidigt färdas i bilen. Den medåkande behöver inte ha läkar- eller klubbintyg vid sällskapsspel. Annan spelare i bollen kan låta sina klubbor transporteras på bilen både vid sällskapsspel och tävling.

OBS att priserna ovan är för en rond. Vid ytterligare rond samma dag kostar denna 50% av priset för rond 1. Kolla med receptionen att samma bil kan användas för rond 2. För sena ronder rekommenderas bensindriven golfbil.

Återlämning. Golfbil skall vara återlämnad senast då anläggningen enligt anslag låses, såvida inte annat överenskommits.

Husvagnsuppställning för klubbmedlemmar

Medlemmar i Kumla GK får under säsong ställa upp och använda husvagn eller husbil på klubbens område på särskilt förmånliga villkor. Incheckning sker på vanligt sätt genom anmälan i receptionen.

Pris per natt med el 55 kr (gäller även om ekipaget är anslutet till eluttag under del av dygnet).  Vill medlem lämna fordonet kvar en längre period, betalas en extra uppställningsavgift på 650:– .

En förutsättning för att klubben skall kunna erbjuda detta låga pris är att inte externa gäster undanträngs. Vi bedömer att det under säsong kommer att finnas plats för alla. Men i förekommande fall kan klubbmedlem få acceptera anvisad plats utanför ordinarie uppställningsytor för att erhålla det särskilda medlemspriset.