Krögarna Dikran och Gösta hälsas välkomna av klubbens ordförande

En grupp seniora medlemmar och ”externa” kunder provar dagens meny. Påfallande många åt Isterband med stuvad potatis och rödbetor medan andra provade Pocherad fisk med äggsås och kokt potatis.

Wärdshuset Utsikten öppnade den 4 mars i ny regi.

Dikran Coskun och Gösta Odenmarck är de nya krögarna på Kumla Golfklubb. Restaurangen har de döpt till Wärdshuset Utsikten med anledning av den tilltalande vyn över golfklubbens första och sista hål.

Wärdshuset Utsikten drivs som ett separat företag och disponerar i princip hela den gamla mangårdsbyggnaden. Restaurangen rymmer upp till 70 gäster. Catering, evenemang och även nöjeskvällar arrangeras.

Uteplats/Paviljong

Framför restaurangen med vidsträckt utsikt över bl a hålen 1 och 18 ligger en uteplats med servering.  Paviljongen är öppen hela dagarna och även på kvällstid. Den är ursprungligen tänkt som regn- och vindskydd då det inte är så lockande att sitta på uteplatsen men kommer säkert att få en vidsträcktare användning. Restaurangen kommer att ha möjlighet att disponera paviljongen för olika arrangemang och då tillfälligt avlysa den för andra gäster.

Restaurangens inneservering fungerar som vanligt och man kan se paviljongen som en utökad kapacitet sommartid.