Prisvärda dag- och halvdagskonferenser

Kumla Golfklubb erbjuder i samarbete med Högtorp Rekreation, som driver golfrestaurangen (med rättigheter), moderna och funktionella konferensmöjligheter inom bekvämt avstånd från bl a Kumla, Örebro och Hallsberg.

Konferens- och utbildningslokalerna
Konferensavdelningen omfattar tre kon­ferensrum i olika storlekar, vilka kan hyras var för sig eller samlat. Varje rum har möjlighet till internetanslutning och har i övrigt normal konfe­rens­utrustning inkl möjlighet att låna projektor. Dess­utom finns en slag­hall på ca 220 kvadratmeter golvyta och över fem meters takhöjd tillgänglig, vilken kan utnyttjas t ex för produktvisningar i anslutning till konferens. Golfrestau­rangen kan anlitas både för lunch och middag samt kaffe på för- och eftermiddagar. Natur­ligtvis serveras kaffet i konfe­rens­lokalerna om så önskas. I de båda större lokalerna finns kylskåp och viss enklare köksutrustning.

Golfa om ni vill
Det är inget krav att man spelar golf i samband med en konferens men naturligtvis ordnar vi den saken om så önskas. Det går också bra att utnyttja puttinggrener, driving rangen eller övningsfältet för golfaktiviteter både för vana och ovana golfare. I anslutning till övningsfältet finns en korthålsbana där man spelar kostnadsfritt.

Prisexempel och bokning
Priset för hyra av konferenslokalerna varierar från 300 kr (lilla konferensrummet en halv dag) till 1600 kr (hela kon­ferensavdelningen en hel dag). De båda mindre konfe­rens­rummen kan vid behov fungera som rymliga grupparbets­rum.

Lokal bokas hos klubbens reception (tel 019-58 70 80 eller reception@kumlagk.se).
Du kan också ringa Anita och Nils-Olof Degerman på 070-568 50 01 för att diskutera dina önskemål närmare. Mat och kaffe etc över­ens­kommes direkt med restaurangen (fråga efter Helena). Välkomna med frågor eller över­ens­kom om ett besök för att se vad vi kan erbjuda. Adresser och vägbeskrivning finner ni nedtill på detta blad.

Ericssonrummet med plats för 15 personer.

Styrelserummet med plats för 8 personer.

Stora konferensrummet med plats för 15 personer vid bordet eller ca 50 vid biosittning.