Semestergolfveckan 2019, avslutad

En liten summering finns att titta på för den som vill under länken, klicka på Summering

Semestergolfveckan på Kumla Golfklubb löper från måndag till lördag, alltså 6 tävlingsdagar.

Inbjudningar till de olika tävlingarna med mera detaljer redovisas nedan.

Må 15 juli Flaggtävling (Sponsor Adolfsons kläder)
Ti 16 juli Greensome (Sponsor Alifrakt)
On 17 juli 3-mannascramble (Sponsor Närkeägg)
To 18 juli Irish Greensome (Sponsor Smycka)
Fr 19 juli Fyrboll (Sponsor Fronta)
Lö 20 juli 2-mannascramble (Sponsor Weidermans Transport)

EGA Exakt Tävlingshandicap (ETI) krävs för erhållande av pris (i förekommande fall för alla spelare i paret eller laget).

Närvaro krävs vid prisutdelningen för erhållande av pris. Om pristagare ej är närvarande går priset vidare. – Pristagare får utse ombud men detta måste i så fall anmälas med namn till tävlingsledningen. Tävlingens funktionärer kan inte vara ombud.

Även om placeringen inte ger pris så kan man vinna närvaropris vid prisutdelningen.

Anmälan till semestergolfens tävlingar sker på vanligt sätt via Min Golf, receptionen eller e-post till reception@kumlagk.se