Semestergolfveckan 2020, vecka 29, avslutad.

Semestergolfen blev en Coronastisk succé med många nya lärdomar, en liten summering, KLICKA HÄR

NA på besök, inte SemestergolfSom vanligt”

Tävling

Spelform

Sponsor

2020-07-14 Adolfssons Flaggtävling Slagtävling, singel RESULTAT 10 bästa  Adolfsons
2020-07-15 Garantitaks Greensome Greensome, 2-mannalag Garantitak
2020-07-16 Närke Ägg Scramble Texas Scramble för 3-mannalag Närke Ägg
2020-07-17 Smyckaslaget Irish Greensome, slaggolf, 2-mannalag Smycka Kumla
2020-07-18 Servicestyrkans Fyrboll Fyrboll, bästboll för 2-mannalag Servicestyrkan
2020-07-19 Weidermans 2-manna Scramble Texas Scramble för 2-mannalag Weidermans

g

Semestergolfveckan 2019, avslutad

En liten summering finns att titta på för den som vill under länken, klicka på Summering

Semestergolfveckan på Kumla Golfklubb löper från måndag till lördag, alltså 6 tävlingsdagar.

Inbjudningar till de olika tävlingarna med mera detaljer redovisas nedan.

Må 15 juli Flaggtävling (Sponsor Adolfsons kläder)
Ti 16 juli Greensome (Sponsor Alifrakt)
On 17 juli 3-mannascramble (Sponsor Närkeägg)
To 18 juli Irish Greensome (Sponsor Smycka)
Fr 19 juli Fyrboll (Sponsor Fronta)
Lö 20 juli 2-mannascramble (Sponsor Weidermans Transport)

EGA Exakt Tävlingshandicap (ETI) krävs för erhållande av pris (i förekommande fall för alla spelare i paret eller laget).

Närvaro krävs vid prisutdelningen för erhållande av pris. Om pristagare ej är närvarande går priset vidare. – Pristagare får utse ombud men detta måste i så fall anmälas med namn till tävlingsledningen. Tävlingens funktionärer kan inte vara ombud.

Även om placeringen inte ger pris så kan man vinna närvaropris vid prisutdelningen.

Anmälan till semestergolfens tävlingar sker på vanligt sätt via Min Golf, receptionen eller e-post till reception@kumlagk.se