Junior-SM i matchspel spelas 27-29 juli på Kumla GK med officiell inspelsdag den 26 juli. Vi kommer att samla information om denna tävling på denna undersida för att underlätta för deltagare och andra som har intresse av tävlingen.

Tävlingen spelas som en rak matchstege. Första dagen spelar alla 64 pojkar på morgonen, därefter spelar alla 32 flickorna. På eftermiddagen spelar de 32 pojkar som vunnit på morgonen ytterligare en rond. Andra dagen spelar 16 pojkar och 16 flickor på förmiddagen. På eftermiddagen är fältet reducerat till 8 pojkar och 8 flickor.

Tredje dagen (fredagen) är finaldag. Återstående 4 pojkar och 4 flickor gör upp om finalplatserna på förmiddagen. På eftermiddagen avslutas tävlingen med spel om platserna 1-4 i Junior-SM i  matchspel. Dagen avslutas med prisceremoni.

Under tävlingsdagarna 27-29 juli gäller greenfee 100 kr hos andra klubbar i distriktet. (Avser fullvärdiga medlemmar i Kumla GK).

Länk till reportage från tävlingen på Svenska Golfförbundets hemsida

Länk till resultatlista pojkar i GIT Tävling

Länk till resultatlista flickor i GIT-Tävling

Pressinformation 29 juli 2016 (innehåller bildtexter)