På grund av FHMs nya direktiv begränsar vi gruppträningarna tills vidare.

Organiserade ungdomsträningar genomförs inte i vinter annat än i förekommande fall ”privatträning” för Pro Henrik.

Träningshallen kan användas av max 5 personer samtidigt(kan sträckas ut till absolut max 8 om alla närvarande accepterar det), hallen är öppen onsdag-torsdag-fredag-lördag-söndag för allmän träning efter bokning ”Blå tider” enligt schemat nedan. Seniorernas ”Gula tider” bokas på samma sätt:

Bokning av ”Gula tider” endast Seniorer och ”Blå tider” allmän träning” sker medelst att i GOD TID sända ett mejl till anneli@kumlagk.se eller ett sms till 070-9996410 och be om en tid. Annelis svar är den tilldelade tiden, kom till exakt den bokade tiden och lämna innan den går ut så vi undviker ”trängsel” i ut- och ingång. Samtliga övriga tider styrs av Henrik Spongh!

Träningstider och datum för ungdomsträning 2020/2021

Med anledning av Coronapandemin förekommer tills vidare ingen ungdomsträning i grupp. Tider finns för allmän bokning samt för ”grupp 2” röda tider, se schema för träningshall.

Varmt välkomna hälsar Henrik Spongh

Ungdomar som under 2020 fyller högst 12 år och saknar grönt kort (träningsmedlemmar) betalar 500 kr i medlemsavgift. Gäller även om ungdomen tar grönt kort senare under året.

Avgift för deltagande i träningsgrupp (kronor/termin)

Träningsgrupp Helår Vår Höst Vinter
Grupp 1 150 150 200
Grupp 2 250 250 200
Grupp 3 1000
Elit 2000

Grupp 3 har den mest omfattande träningen och vänder sig i princip till de juniorer som har lägst handicap.

Fritt spel för juniorer upp till 18 år på alla distriktets banor 2019 måndag-torsdag (inte röda dagar).

Click edit button to change this text.

Total Page Visits: 1633 - Today Page Visits: 2