Golfskola ungdom 6 – 13 år

Vi anordnar golfskola i ett par omgångar efter vårterminens slut. Huvudansvarig för golfskolan blir vår pro och som ledare för de olika träningsgrupperna i varje kursomgång fungerar ett antal av klubbens äldre, duktiga juniorer.

En uppdelning sker inom respektive kursomgång efter ålder och tidigare erfarenhet av golf. Deltagarna tränar golfens grundslag såsom utslag (drivar), järnslag, pitchar, chippar, bunkerslag och puttar. Det blir också tillfälle till spel på korthålsbanan (5 hål). Deltagarna får även pröva på några hål på 18-hålsbanan.

Tiden för golfskolan är vecka 25 och 26, i juni, måndag till torsdag. Informationsblad finns på klubben. Kurserna är vardera 4 dagar och sinsemellan likvärdiga. De pågår preliminärt 9:00 – 14:00 varje kursdag med samling och upprop kl 9:00. Pris 600 kr inklusive förplägnad.