På grund av FHMs nya direktiv stänger vi gruppträningarna tills vidare.

Träningshallen kan användas av max 5 personer samtidigt(kan sträckas ut till absolut max 8 om alla närvarande accepterar det), hallen är öppen onsdag-torsdag-fredag-lördag-söndag för allmän träning efter bokning ”Blå tider” enligt schemat nedan. Seniorernas ”Gula tider” bokas på samma sätt:

Bokning av ”Gula tider” endast Seniorer och ”Blå tider” allmän träning” sker medelst att i GOD TID sända ett mejl till anneli@kumlagk.se eller ett sms till 070-9996410 och be om en tid. Annelis svar är den tilldelade tiden, kom till exakt den bokade tiden och lämna innan den går ut så vi undviker ”trängsel” i ut- och ingång. Samtliga övriga tider styrs av Henrik Spongh!

Inomhushall för träning

Klubbens slaghall är på drygt 200 kvm, varav drygt 50 kvm puttmatta med egenskaper som ligger nära normala sommargreener. Tre utslagsmattor finns, varav en kan anslutas till en spelsimulator som har tillgång till ett antal internationella banor. Dessutom kan Flightscope anslutas vid lektioner med tränare. Tränaren får där värdefull information om spelarens sving.

I direkt anslutning till träningshallen finns ett litet pentry och i hallen finns ett utrymme med bord och stolar. Här finns möjlighet för de tränande att ta en paus och för skjutsande föräldrar att vänta på sina adepter.

Hallschema vintern-våren 2021 fr.o.m. 2021-02-01

Schemat ger en översikt av hur hallen är tänkt att disponeras, modellen är baserad på pandemireglerna.

Total Page Visits: 1593 - Today Page Visits: 2