Kumla GolfCamp – Ställplats för husbilar

Kumla GolfCamp är en ställplats för husvagnar och husbilar med eller samband med golfspel. Vi kan ta emot 24 ekipage, alla platser har el. Det finns också en informationstavla som berättar om klubben, kommunen och turist­mål i närheten. Vid tavlan finns kommunalt dricksvatten. Platserna är på gräs och har vacker utsikt och närhet till vårt populära övningsfält för golf med fina möjligheter för närspelsträning, stor öv­ningsbunker och även en kostnadsfri 5-håls övningsbana av korthålskaraktär – för såväl ungdomar som vuxna.

Sanitära installationer finns i receptionsbyggnaden med bl a dusch och omklädningsrum. Möjlighet till latrintömning direkt från husbil/husvagn till kommunalt avlopp erbjuds.

In English
The GolfCamp is a site on grass with 24 spots för caravans and/or camping vans, all spots with electrical power. Registration and payment at the golf club reception. If you arrive outside office hours, please find a spot and register later or on the day after. WC open 24 hours in the reception building. Guests are offered a guest key for easy access to the dressing-rooms at all times. Waste water disposal close to the camping site.

Priser 2017

Uppställning av husvagn/husbil inkl el i samband med golfspel 100:-/natt.

Uppställning av husvagn/husbil utan samband med golfspel
– april, maj, september, oktober 130 kr/natt
– juni, juli augusti 170 kr/natt

Kumla GolfCamp är avsedd för korttidsuppställning av husvagnar/hus- bilar, främst i samband med golfspel. Ingen säsongsuppställning tillåts. Tältning ej tillåten på golfcampen.

Förhandsbokning är inte nödvändig. Vill man ändå vara säker på en plats sker reservation via golfklubbens reception tel: 019-58 70 80 eller via e-post reception@kumlagk.se. Gäster som ankommer efter receptio­nens stängning kan skriva in sig vid receptionen samt uppsöka en ledig plats på campen.

Välkomna till en trivsam vistelse hos oss.