Träningsresor till utlandet

Klubben ordnar genom vår PGA PRO en eller två utlandsresor per år för träning och golfspel och trivsam samvaro.

I resans pris ingår normalt träning med Henrik under veckan och han fungerar även som reseledare. Deltagarantalet på resorna är ofta maximerat per resa.

Villaitana Golf & Spa Resort 2020 Fullbokat

Följ med vår PGA Pro Henrik Spongh till Spanien, 10 timmars golfskola och 5 rundor spel i månadsskiftet mars april. Dessa två resor är fullbokade men möjligen kan du sätta ditt namn på en reservlista?

Med viss sannolikhet kommer det att planeras en resa till hösten också.

Bilden ovan är från klubbens besök på Praia D’el Rey 2018. Nedan bilder är från resan 2018 till Bulgarien och Lighthouse Golf & Spa Resort där vi spelade tre banor.  Dels ”Hemma banan” på Lighthouse, dessutom på Thracian Cliffs (som en av deltagarna ville gräva upp medan en annan var någon decimeter från H-I-O!!) och avslutningen på Black Sea Rama som vissa ansåg vara den trevligaste banan!!??