Träningsresor till utlandet

Klubben ordnar genom pron en eller två utlandsresor per år för träning och golfspel och trivsam samvaro.

Vår pro Henrik Spongh inbjuder nu till två restillfällen till Egypten våren 2019. Datum för resorna är 21-28/3 resp 28/3-4/4.  I resans pris ingår träning med Henrik under veckan och han fungerar även som reseledare. Henrik har  personlig erfarenhet från tidigare arbete i Egypten och känner förhållandena där. Deltagarantalet på resorna är maximerat till 12 per resa.

Träningsresa Egypten våren 2019

Resenärer från Kumla GK bokar resan direkt hos Golf Plaisir på sätt framgår av prospektet. Frågor kan även ställas till Henrik Spongh direkt.

Bilden ovan är från klubbens besök på Praia D’el Rey 2018. Nedan bilder är från resan 2018 till Bulgarien och Lighthouse Golf & Spa Resort där vi spelade tre banor.  Dels ”Hemma banan” på Lighthouse, dessutom på Thracian Cliffs (som en av deltagarna ville gräva upp medan en annan var någon decimeter från H-I-O!!) och avslutningen på Black Sea Rama som vissa ansåg vara den trevligaste banan!!??