Träningsresor till utlandet

Klubben ordnar genom vår PGA PRO en eller två utlandsresor per år för träning och golfspel och trivsam samvaro.

I resans pris ingår normalt träning med Henrik under veckan och han fungerar även som reseledare. Deltagarantalet på resorna är ofta maximerat per resa.

Om pandemiläget tillåter det kommer det att bli en träningsresa till hösten 2021. Intresseanmälan är välkommet, gärna per e-post i länken. Sonderingar om resmål pågår!

Bilden ovan är från klubbens besök på Praia D’el Rey 2018. Nedan bilder är från resan 2018 till Bulgarien och Lighthouse Golf & Spa Resort där vi spelade tre banor.  Dels ”Hemma banan” på Lighthouse, dessutom på Thracian Cliffs (som en av deltagarna ville gräva upp medan en annan var någon decimeter från H-I-O!!) och avslutningen på Black Sea Rama som vissa ansåg vara den trevligaste banan!!??

Total Page Visits: 2905 - Today Page Visits: 2