Klubbmästerskap 2019

Årets klubbmästerskap spelas helgen 24 – 25 augusti.

Det är en slagtävling öppen för alla medlemmar i Kumla GK med officiellt handicap.

Startavgift 100 kr per spelare.

I tävlingen finns också tre handikappklasser. Ingår ej i KM. Spelas 36 hål över 2 dagar. Klubbmästare utses endast i herr-, dam- och kategoriklasserna. Prisutdelning för alla klasser sker efter tävlingens avslutning på söndagen.

Klassindelning och spelschema, antal hål per dag

* H30, H40 samt herrjuniorer kan anmäla sig både till sin ålderskategori och herrklassen.

** Damjuniorer, D40, D50 och D60 kan även anmäla sig till damklassen.

Klasserna Herrar, Hjun, H30 och H40 spelar från tee59. H50 och H60 spelar från tee57. H70 spelar från tee51. H80 spelar från tee 49. Damklasserna spelar från tee49.
Ovanstående innebär att man kan bli klubbmästare i herr- eller damklassen och i sin egen åldersklass.

Deltagare i herr- dam- och kategoriklasserna ingår även i handikapptävlingen. Deltagare i handikapptävlingen behöver inte vara med i herr- dam- eller kategoriklasserna.

Max 100 spelare dag 1 (prioritering efter handicap, dock garanteras 6 spelare plats per klass). Klass utgår om ej minst 4 spelare deltar. (Spelaren får då spela i annan klass).

Anmälan kan ske via Internet (Min Golf på www.golf.se) eller i receptionen (personligen eller per telefon). Startlistor anslås på klubben och läggs ut på Internet.

Anmäl dig senast torsdag den 22 augusti kl 18.00 till en trevlig tävlingshelg på Högtorp.

PS Du behöver inte ha en verklig chans att bli klubbmästare för att ställa upp men måste gilla eller vilja pröva på en tvårondstävling (eller i vissa klasser tre ronder på två dagar).